FERIETILBUD

Ferieleir på Hudøy.
Hvert år i 20 år har vi dratt til Hudøy på sommeren! Vi drar til en øy utenfor Tjøme som heter Hudøy. Å dra dit tar 2 timer med bil (fra Furuset) og 10 minutter med ferge. Øya er 2 km lang med 11 hytter (kolonier). 

De som kan melde seg på er minoritetsbarn, kvinner og ungdom. Vi bor sammen i ett av husene i 4 dager, og gjør ulike ting sammen. Eksempler på aktiviteter: gå på tur, bade, fiske, spille spill, klatre. Vi har også snakket om faglige temaer som for eksempel helse, religion, integrering osv. Ta kontakt for å få vite mer.

Fiskekurs
I samarbeid med Norges jeger- og fiskerforbund har vi arrangert fiskekurs på Hudøy. En representant fra forbundet fortalte om utstyr og hva som er lurt å gjøre. Deltagerne fikk også med seg fiskestenger hjem, og en del har prøvd å fiske etterpå. Vi håper å få til dette igjen. 

Hyttetur
Vi drar av og til på hytteturer, for eksempel har vi vært på Nesodden på overnattingstur. Vi pleier da å lage mat sammen, diskutere aktuelle temaer, eller bare ha det hyggelig sammen. 

Besøk hos TV2
Vi besøker av og til ulike bedrifter eller steder. For eksempel var vi på besøk hos TV2 hvor vi var publikum på programmer “Sammen til neste år”. Vi fikk pratet med noen kjendiser og ansatte i TV- kanalen.