Håndverksgruppe:
Vi holder håndverksgruppe i samarbeid med Furuset Kirke. Vi møtes ukentlig gjennom hele året, med unntak av de vanlige feriene og Ramadan. Det har vœrt i gjennomsnitt 10 personer tilstede hver gang. noen nye, noen faste deltagere. Vi ser mange fordeler med denne gruppen. Deltagere har gitt oss tilbakemeldinger på hvordan denne gruppen hjelper dem med å jobbe med deres psykiske plager på en konstruktiv måte, hvordan de føler seg mye bedre etter å ha vært med i gruppen, hvordan ledd-problemer har blitt bedre og ført til mindre plager både fysisk og psykisk. Og siden gruppen er internasjonal må deltagerne i større grad snakke norsk med hverandre.

Dette er en “åpen for alle” og internasjonal gruppe, med andre ord, alle er velkomne!

 

Strikkegruppe:
Deltagerne som kommer kan låne strikkeutstyr av oss og få garn til å komme i gang, men må kjøpe sitt eget garn for større arbeid. Mange ønsket å kunne sy også i denne gruppen så vi kjøpte et par symaskiner slik at deltagerne kan lære å sy.

60+ trening + sosiale aktiviteter:

Vi holder trening for de 60 og over hver onsdag, 12-13 på Furuset Forum. Holder på med litt forskjellig typer trening og aslappningsøvelser. Styrketrening for de som tåler det. Yoga er også noe vi holder på med. Etter økten strekker vi ut og tar noen avslappningsøvelser.

Dialoggruppe:

Vi hadde for førstegang dialogmøte på Furuset bibliotek og aktivitetshus i 2017. Målet er å snakke om åpenhet og motvirke depresjon. Vi holder gruppa utover året. Vi har vært på hyttetur sammen med Dialoggruppen fra Haugenstua på Nesodden. Vi drev med workshop og snakket om aktuelle temaer. Det var god stemning og veldig koselig, med matlaging og film.