Håndverksgruppe:
Vi arrangerer håndverksgruppe i samarbeid med Furuset Kirke. Gruppen møtes ca. en gang i uka, med unntak av de vanlige feriene og Ramadan. Det er ca. 10 deltakere med både faste og nye deltakere. Gruppa holder på med strikking og annet håndarbeid, og inviterer også ulike personer til å holde foredrag om ulike temaer innen helse. Et mål med gruppen er både å lage noe med hendene, men også å lære og diskutere helserelaterte spørsmål. Deltagere forteller om hvordan denne gruppen er bra for deres psykiske plager, og at de trives godt. Noen mener at egne ledd-problemer har blitt bedre og at de har mindre plager både fysisk og psykisk. Og siden gruppen er internasjonal må deltagerne i større grad snakke norsk med hverandre. Alle er velkommen!

Deltagerne kan låne strikkeutstyr og få garn til å komme i gang, men må kjøpe sitt eget garn for større arbeid. Mange ønsker både å strikke og å sy, så vi tilbyr også lån av symaskiner. 

60+ trening og sosialt treff
Vi arrangerer enkel trening for personer over 60 år to ganger i uka på Furuset bibliotek og aktivitetshus og Furuset Forum. Her holder vi på med litt forskjellig trening og avlappningsøvelser til musikk. Vi gjør blant annet litt styrketrening for de som tåler det, og også yoga. På slutten av timen strekker vi ut og gjør avslappningsøvelser. Etter treningen samles vi for å være sosiale sammen med en kopp te eller kaffe. 

Dialoggruppe – åpen for alle
Målet med denne gruppa er å snakke sammen om ulike temaer for å motvirke ensomhet og depresjon. Vi ønsker at generasjoner kan snakke sammen og forstå hverandre bedre i dagens samfunn som er i stadig utvikling. Gruppa møtes ca. en gang i uka, og har også vært på hyggelig hyttetur sammen.